Beşiktaş'ın da teklifi normal değil!

TRANSFER olmak kaydıyla şike yapmak, teşvik primi almak suçlamasıyla tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen İstanbul BŞB’nin sözleşmesini feshettiği İskender Alın’ın savcılık ifadesi ise şöyle...SORU: Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından ö

Beşiktaş'ın da teklifi normal değil!

TRANSFER olmak kaydıyla şike yapmak, teşvik primi almak suçlamasıyla tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen İstanbul BŞB’nin sözleşmesini feshettiği İskender Alın’ın savcılık ifadesi ise şöyle...

SORU: Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce 04.05.2011 tarihine ait görüşme kayıtları Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapıldığını gösteriyor. Ama sen transfer görüşmesi daha önceye dayanıyor diyorsun. Bu çelişki değil mi?

YANIT: Transfer teklifi maçtan önceki haftaya denk geldi. Yoksa önceden beri beni takip ediyorlardı.

SORU: 1 yılda kaç maça ilk 11’de çıktın, kaç maçta 90 dakika oynadın. Hiç Milli Takım’a çağrıldın mı?

YANIT: 10-12 maç ilk 11’de oynadım. 4-5 maç 90 dakika sahada kaldım. Milli Takım’a çağrılmadım.

SORU: O zaman, ben niye transfer teklifi alıyorum diye hiç düşünmedin mi? Bu teklif iyi niyetli bir teklif mi?

YANIT: Normalde benim şartlarımda birine Beşiktaş’ın transfer teklif etmesi normal değil. Hem transfer teklifine inanamadım, hem de çok sevindim. Aldığım paranın 2 katı teklif edildi. 850 bin TL alıyordum, 1.5 milyon TL dendi.

SORU: Ne dendi sana?

YANIT: Yusuf Turanlı, Beşiktaş’a gideceksin sıkma, relax dedi. Seneye Avrupa’da maç oynayamazsın dedi.

SORU: Başka kime teklif yapıldı?

YANIT: İbrahim’e de bu yönde bir teklif olduğunu biliyordum. Kayseri’de arabada giderken, konuştuk bu konuyu. Ben Yusuf Turanlı’ya, (Kupa primini kastedip) para lazım dedim. O da bana ne kadar lazımsa söyle dedi. Ama net para söylemedi. Turanlı bana iyi oynarsan seni Beşiktaş’a almazlar dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor