Beşiktaş'ı yenmeye gideceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü karşısında sonucun kendilerini teselli ettiğini, ancak oyun olarak dersler çıkartmaları gerektiğini söyledi.  Yanal, deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçında ise takım olarak her türlü sonucu alacak g

Beşiktaş'ı yenmeye gideceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü karşısında sonucun kendilerini teselli ettiğini, ancak oyun olarak dersler çıkartmaları gerektiğini söyledi.

 

Yanal, deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçında ise takım olarak her türlü sonucu alacak güçte olduklarını ifade etti.

 

"Ankaragücü karşısında sahada istediklerini yapamayan bir Trabzonspor vardı" diyen Ersun Yanal, sonucun kendilerini teselli ettiğini söyledi.

 

EN DAĞINIK OYUNUMUZU OYNADIK

 Yanal, "Kazandığımız bir maç oldu. Rakibi karşısında sahada istediklerini yapamayan bir Trabzonspor vardı. Fenerbahçe ve Ankaraspor maçlarındaki iyi oyun ve kazanma arzusundan sonra Ankaragücü karşısında dağınık, bireysel oyun oynama gayreti içinde olan bir takımdık. Oyun ritminden uzaklaşan, rakibi baskısı karşısında bir türlü organize olamayan ve zaman zaman da oyun oynamaya çalışırken rakibin ataklarında büyük alanlar veren bir takımdık. Sezon başından beri en dağınık ve koordine olamadığımız oyunu oynadık" dedi.

 

HER TAKIM HER TAKIMI YENEBİLİR

Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Yanal, "Maç sonunda oyuncularımızın oynadıkları oyundan memnun olmadıklarını ifade etmeleri, birbirlerini uyarmaları ve bir daha bu tür oyunun oynanmaması adına gayret içinde olacaklarını ifade etmeleri bizim için sevindirici. Ankaragücü çok iyi mücadele etti. Ligde gördüğünüz gibi takımların sıralamadaki durumları önemli değil. Her takım birbirini yenebilecek ve zorlayacak güçte" diye konuştu.

 

VANSPOR MAÇINI HATIRLATTI

 

Trabzonspor'un Ankaragücü karşısında sergilediği futbolun yıllar önce oynanan Trabzonspor-Vanspor maçını hatırlattığını belirten Yanal, "Trabzonspor aslında bu konuda deneyimli bir takım. Yıllar önce oynadığı Vanspor maçı vardı. Ona benzer bir maç oynama durumunda kaldık. Uzun zamandır seyircimizle buluşmamıştık. Kamuoyunun beklentisi olan iyi oyunu izlemek için gelmişlerdi, ama oynanan oyun bizi memnun etmedi. Bu gibi oyunların sonucunda kazanmak teselli, ama bu oyunları tekrarlamamak için de bir ders olacaktır. Takım olarak biz böyle oyunları oynamayı hak etmiyoruz. Kendi aramızda bunu halledebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

ALANZİNHO DA DÜZENE UYDU

 

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasından itibaren Trabzonspor'un dengesinin bozulduğunu belirten Yanal, "Oyunumuzu rakibimize kabul ettiremedik. Trabzonspor'un hem öndeki hem de orta sahadaki oyuncuları bireysel olarak çok dağınıktı. Koordine olamadılar. Oyunu toparlamak için oyuna giren Alanzinho da oradaki düzene uydu ve dağınıklığı toparlayamadı. Çok yeni bir oyuncu, zamana ihtiyacı var. Bu dağınıklığı yaşayan takımımız maç kazandı. Bunun tesellisini yaşıyoruz. Takımımız seyircisi karşısında istediği organizasyonu yapamadı, ama sonucu aldı. Sonuç bizler için teselli, ama oyun konusunda dersler çıkarmalıyız" dedi.

 

İSTANBUL'A KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ

 

Deplasmanda oynayacakları Beşiktaş karşısında her türlü sonucu alabilecek güçte olduklarını belirten Yanal, "Ligdeki takımların birbirlerini zorlamalarını görüyoruz. Her takım bu zorlamayı birbirine gösterecektir. Bu düzey yavaş yavaş Türk futboluna geliyor. Biz de Beşiktaş'a karşı iyi oynayacak ve her türlü sonucu alabilecek güçteyiz. İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Güzel bir maç olacak ve biz de o maça çok iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor