"Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz"

Yanal, "Beşiktaş'a karşı kazanabilecek bir takımız. Bu maça iyi hazırlandık" dedi! Yanal, rakibi karşısında galip gelmesi durumunda ise İstanbul'da 3 büyüklere karşı ilk galibiyetini de tatmış olacak. 15 Şubat Pazar günü saat 19:00'da Beşiktaş ile Turkcel

"Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz"

Yanal, "Beşiktaş'a karşı kazanabilecek bir takımız. Bu maça iyi hazırlandık" dedi!

Yanal, rakibi karşısında galip gelmesi durumunda ise İstanbul'da 3 büyüklere karşı ilk galibiyetini de tatmış olacak.

15 Şubat Pazar günü saat 19:00'da Beşiktaş ile Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında karşılaşacak olan zirve ortağı Trabzonspor, rakibi karşısında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Fenerbahçe, Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarında 7 puan çıkartan Bordo-mavili takım, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparken, zirve yolunda Beşiktaş engelini de kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor. Her iki takım içinde büyük önem arz eden karşılaşma teknik direktör Ersun Yanal için de ayrı bir önem taşıyor. Siyah-beyazlı takıma karşı olan şanssızlığının yanından İstanbul'da 3 büyüklere karşı galibiyeti bulunmayan deneyimli teknik adamın söz konusu karşılaşmada bir ilki de yaşayarak moral bulmak istiyor.

Bugüne kadar çalıştırdığı Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor'un başında Beşiktaş'a karşı 19 maça çıkan Ersun Yanal, söz konusu müsabakalarda sadece 3 galibiyet alabildi. 4 beraberlik elde eden Yanal, 12 maçtan ise sahadan yenik ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Ersun Yanal'ın başında olduğu Bordo-mavili takım rakibine 3-0 yenilirken, bu sezon ligin 3. haftasında Trabzon'da oynanan müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda ise rakibine 2-1 mağlup oldu.

"BEŞİKTAŞ KARŞISINDA HER TÜRLÜ SONUCU ALABİLECEK BİR TAKIMIZ"

Beşiktaş'ı yenebilecek güçte bir takım olduklarını belirten Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, "Ligdeki takımların bir birlerine olan zorlamalarını görüyoruz. Her takımın bir birine yenebileceği bir lig yaşıyoruz. Bu düzey Türk futboluna yakışıyor. Bizde Beşiktaş'a karşı kazanabilecek bir takımız. Bu maça iyi hazırlandık. İstanbul'a puanlar almak için gideceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor