Beşiktaş'ı üzdüler!

Son olarak Elazığspor'un kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Beşiktaş'ın stat sıkıntısının gündeme getirilmesi nedeniyle konuşan Çebi "Elazığspor'a çok teşekkür ederiz. Tabi ki böylesine bir daveti değerlendirmek isteriz ama bu tür kararlar bir and

Beşiktaş'ı üzdüler!
Son olarak Elazığspor'un kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Beşiktaş'ın stat sıkıntısının gündeme getirilmesi nedeniyle konuşan Çebi "Elazığspor'a çok teşekkür ederiz. Tabi ki böylesine bir daveti değerlendirmek isteriz ama bu tür kararlar bir anda alınmıyor. Sadece Elazığ'dan değil, Rize, Antalya ve İzmir'den de bize teklifler geldi. Türkiye'de 81 vilayet var, deyim yerindeyse 80 vilayetten teklif geldi, bir tek İstanbul'dan bize teklif gelmedi. Bu durum tabiki bizleri üzüyor. Beşiktaş'a, kapılarını açan ve bizlere yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor