Beşiktaş'a stat şoku! Vodafone Arena durduruldu mu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, stat inşaatına  giderek, çalışmaların durdurulması kararını yetkililere tebliğ etti.    İnşaat durdurma tebliğinin iletilmesinin ardından çıkışta zabıta ekibi  tarafından herhangi bir açıklamada bulunu

Beşiktaş'a stat şoku! Vodafone Arena durduruldu mu?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, stat inşaatına  giderek, çalışmaların durdurulması kararını yetkililere tebliğ etti. 
 
İnşaat durdurma tebliğinin iletilmesinin ardından çıkışta zabıta ekibi  tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmazken, stat yetkilileri de  bilgilendirme yapmadı. 
 
Albayrak: "2-3 günlük bir geçici duraklama söz konusu" 
 
Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın  Sözcüsü Metin Albayrak,yaptığı açıklamada, konunun  yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen ve 2 işçinin yaralandığı kazadan  kaynaklandığını aktardı. 
 
Çalışmaların durdurulmasının, gayriresmi bir işten ya da plan ve  projeden kaynaklı olmadığını vurgulayan Albayrak, şunları söyledi: 
 
"Stat inşası sırasında 2 işçimizin yaralandığı talihsiz bir kaza  yaşamıştık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bunun üzerine kulübümüzden işçi  güvenliğiyle ilgili bazı isteklerde bulundu. Bu taleplerin karşılanması için  geçici olarak iş bıraktırıldı. Pazartesi günü inşaatımızın iş güvenliğini  sağlayan firma ile bakanlık yetkilileri, işçi güvenliğinin daha da üst seviyeye  çıkarılması için gerekli görüşmeleri yapacak. İşçi güvenliğinin daha da  iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında inşaatta 2-3 günlük bir geçici duraklama  söz konusu. İşin özü bu." 
 
Yaşanan kazanın, inşaat çalışmalarını hızlandırdıkları bir döneme denk  geldiğini anlatan Albayrak, "Böyle büyük projelerde maalesef benzer kazalar  yaşanabiliyor. Çok şükür ki can kaybı olmadı. Bu da bizim kulağımıza küpe oldu  açıkçası. İnşallah tedbirleri daha da artırıp, yeni stadımızın inşasına hızlı bir  şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler