Beşiktaş Yusuf'u kamptan aldı

Uzun süredir almak için çabaladıkları Yusuf Şimşek'i imza aşamasına kadar getirdikten sonra Beşiktaş'ın devreye girmesi bordo mavili yöneticileri de şaşırttı. GECE YARILARINA KADAR YUSUF PAZARLIĞIBeşiktaş'ın Yusuf Şimşek transferinde dün gece devreye gird

Beşiktaş Yusuf'u kamptan aldı
Uzun süredir almak için çabaladıkları Yusuf Şimşek'i imza aşamasına kadar getirdikten sonra Beşiktaş'ın devreye girmesi bordo mavili yöneticileri de şaşırttı.
 
GECE YARILARINA KADAR YUSUF PAZARLIĞI
Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek transferinde dün gece devreye girdiği sırada bu oyuncunun Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu ile transferin detaylarını görüşüyordu. Mahmut Aksu Yusuf ve menajeri ile dün gece yarılarına kadar transferin detaylarını görüştü ama bir sonuca varılamadı.
 

 

YUSUF OTELİ TERK ETTİ

 

Yusuf Şimşek geceyi menajeri ile birlikte Trabzonspor'un kamp yaptığı otelde geçirdi. Daha sonra Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı'nın Yusuf'u aradığı ve Beşiktaş ile anlaştığı söylemesi üzerine oteli terk etti.

 

YAPACAK BİR ŞEYİM YOK

 

Trabzonspor ile anlaşmaya olumlu bakan Yusuf'un, Bursaspor ve Beşiktaş kulüplerinin anlaştığını ve bu durumda kendisinin de yapacağı birşeyin olmadığını bordo-mavili kulübün yönetim kuruluna aktardığı belirtildi.

 

YUSUF NEREYE GİDİYOR

 

Yusuf Şimşek'in sabah saatlerinde Trabzonspor'un kamp yaptığı otelden ayrıldıktan sonra nereye gittiği merak ediliyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Beşiktaş yönetiminin Yuusf transferinde anlaştığı için Yusuf'un İstanbul'a gittiği gelen bilgiler arasında

 

TRABZON CEPHESİ ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

 

Trabzonspor cephesinden Bursaspor ve Beşiktaş'a ateş püskürüyor. Trabzonspor yönetimi Yusuf transferinde dün nihayet son noktaya gelmişti, dün gece beklenmedik bir şekilde Beşiktaş'ın devreye girmesi Trabzonspor yönetimini şok etti. Trabzonspor yönetimi Bursaspor ve Beşiktaş yaptığının hiç etik olmadıklarını belirterek, “Bizim uzun zamandan beri talip olduğumuz bir oyuncuya Beşiktaş'ın talip olarak devreye girmesi hiç etik değil” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor