Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Gençlerbirliği’ni konuk etmeye hazırlanıyor. Tüpraş Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak mücadele, aynı saatte oynanacak olan Trabzonspor-Rizespor karşılaşması nedeniyle yayıncı kuruluş tarafından beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.
Bu karara tepki gösteren Beşiktaş Genel Sekreteri Uğur Fora, yayıncı kuruluşa sert ifadelerle yüklenerek, kulübe karşı ayrımcılık yapıldığını savundu. Fora açıklamasında,
"beIN SPORTS, takımımızın yarın Tüpraş Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakayı ikinci kanalından yayınlayacağını kamuoyuna duyurarak kulübümüze karşı bir kez daha ayrımcılık yapmıştır. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübüdür ve maçları her zaman birinci kanalda yayınlanır. Bunun aksi düşünülemez, hiçbir gerekçe bu durumu haklı çıkaramaz" ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber61