Beşiktaş TS maçı için iddialı

Avni Aker Stadı'nda gerçekleştirecekleri karşılaşmanın kendileri için önemli bir dönemeç niteliği taşıdığını vurgulayan Nobre, "Trabzonspor güçlü bir ekip. İyi bir kadro kurdular ve lige iyi başladılar. Ancak onları hem de sahalarında yenecek gücümüz var.

Beşiktaş TS maçı için iddialı
Avni Aker Stadı'nda gerçekleştirecekleri karşılaşmanın kendileri için önemli bir dönemeç niteliği taşıdığını vurgulayan Nobre, "Trabzonspor güçlü bir ekip. İyi bir kadro kurdular ve lige iyi başladılar. Ancak onları hem de sahalarında yenecek gücümüz var. Zor bir maç olacak ama kazanan taraf biz olacağız. Galibiyet serimiz sürecek" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam'ın tek forvetli sisteminde Bobo'nun yedeği haline gelmesinin kendisini üzmediğini belirten Brezilya asıllı oyuncu, Sabah'ın haberine göre, "Tabii ki sahada olmak isterim ama yedek kalmak da için benim için sorun değil. Lig uzun bir yarış ve herkese forma için sıra gelecektir" şeklinde konuştu



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor