Beşiktaş Trabzon'a geldi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda ikinci sırada bulunan Beşiktaş, son maçında bugün liderliği daha önceden garantileyen Çaykur Rizespor'la oynayacağı maç için bugün öğle saatlerinde özel uçakla Trabzon’a geldi.Trabzon Havalimanı’nda bir grup taraftar tara

Beşiktaş Trabzon'a geldi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda ikinci sırada bulunan Beşiktaş, son maçında bugün liderliği daha önceden garantileyen Çaykur Rizespor'la oynayacağı maç için bugün öğle saatlerinde özel uçakla Trabzon’a geldi.

Trabzon Havalimanı’nda bir grup taraftar tarafından karşılanan kafile ardından karayolu ile Rize’ye geçti. Haftasonu da Çaykur Rizespor ile lig maçında karşılaşacak olan Beşiktaş, bu akşam saat 20.30’da oynanacak maç sonrası Rize’den ayrılmayarak kampa girecek.

Öte yandan grupta bugün Adana Demirspor'un Sarıyer'e puan kaybetmesi halinde Beşiktaş, Çaykur Rize karşısında alacağı sonuca bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Adana Demirspor'un kazanması halinde ise Beşiktaş'ın sahadan 3 puanla ayrılması gerekiyor. Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçı Yunus Yıldırım yönetecek.

Beşiktaş'ın Rize kadrosunda sakatlıkları geçen Mustafa Pektemek ve Atiba Hutchinson da yer aldı.
 
Kupanın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'de de rakibiyle 8 Şubat Pazar günü karşılaşacak siyah-beyazlılarda teknik direktör Slaven Bilic, 25 oyuncuyu kadroya dahil etti.
 
Kadroda bulunan oyuncular şunlar:
 
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Daniel Opare, Eslem Öztürk, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Raşit Şahingöz, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor