Beşiktaş taraftarı Trabzonspor için sahaya girdi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Basket Takımı dün Hayri Gür Spor Salonunda Fenerbahçe Basket takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Fenerbahçe 85 – 75 kazandı. Karşılaşma sonrasında zemine 17 yaşındaki Umut B, isimli bir taraftar girdi. Olaya

Beşiktaş taraftarı Trabzonspor için sahaya girdi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Basket Takımı dün Hayri Gür Spor Salonunda Fenerbahçe Basket takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Fenerbahçe 85 – 75 kazandı. Karşılaşma sonrasında zemine 17 yaşındaki Umut B, isimli bir taraftar girdi. Olaya salon güvenliğini alan Ortahisar İlce Jandarma Komutanlığı ekipleri müdahale etti.

Karakoldaki ifadesine Umut B, “ Ben Beşiktaş taraftarıyım, Şike sürecinde Trabzonspor’a yapılan haksızlığı dile getirmek ve tepki vermek  için sahaya girdim. Kötü bir niyetim yoktu.”dedi. Savcılığa sevk edilen ve hakkında “Sporda Şiddet” yasası uyarınca işlem yapılan Umut B. daha sonra serbest bırakıldı. Öte yandan Umut B'nin Sivaslı olduğu ve Trabzon'da okuduğu öğrenildi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor