Beşiktaş Sporting Lisbon'a mağlup oldu

UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında deplasmanda Sporting Lizbon'a 3 - 1 yenilen Beşiktaş, şampiyonaya veda etti. Her iki takımın da kadrosunda sürpriz yok Teknik direktör Şenol Güneş Sporting Lizbon karşısına iseal 11'e yakın bir kadro ile çıktı. Rhod

Beşiktaş Sporting Lisbon'a mağlup oldu
UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında deplasmanda Sporting Lizbon'a 3 - 1 yenilen Beşiktaş, şampiyonaya veda etti.

Her iki takımın da kadrosunda sürpriz yok

Teknik direktör Şenol Güneş Sporting Lizbon karşısına iseal 11'e yakın bir kadro ile çıktı.

Rhodolfo'nun yanında sakatlığı sebebiyle Portekiz'e getirilmeyen Ersan Gülüm'ün yerine 2 maçtır olduğu gibi yine Tosic 'e görev veren Şenol Güneş Gökhan Töre'nin yokluğunda forvet arkasında Quaresma-Sosa ve Olcay'ı sahaya sürdü.

Siyah Beyazlılar maça Tolga-Beck-Rhodolfo-İsmail-Atiba-Oğuzhan-Quaresma-Sosa-Olcay ve Gomez onbiri ile başladı.

Sporting Lizbon ise teknik direktör Jorge Jesusu'un önceki söylemlerinin aksine as kadrosu ile sahada yer aldı.

PEDRO FRANCO İLK KEZ KADRODA

Sezon başından beri Şenol Güneş'in hiç şans tanımadığı ve 18 kişilik kadroya dahi almadığı Pedro Franco Lizbon'da bu talihini yendi.

Bu sezon oynanan 19 resmi maçın hiç birisinde şans tanınmayan Kolombiyalı stoperin ismi Sporting karşısında ilk kez 18 kişilik kadroya yazıldı ve Franco, karşılaşmayı yedek kulübesinden seyretti.

Geçen sezon Slaven Biliç'in gözdesi olan Franco 13 Avrupa,21 Süper Lig ve 3 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 37 maçta forma giymişti.

Siyah Beyazlı yönetim ve taraftarlar Lizbon'a çıkarma yaptı

Beşiktaş yönetimi ve taraftarlar Lizbon'a adeta çıkarma yaptı.

Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Umut Güner, Emre Kocadağ Lizbon'a gelerek takıma destek verdi ve heyecanla karşılaşmayı seyretti.

Türkiye'den ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 2500 taraftarlar gün boyu Lizbon sokaklarında renkli görüntüler yaşatırken maçta da yaptıkları tezahüratlarla Beşiktaş'a destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor