Beşiktaş nasıl hazırlandı?

Haber61 – Spor Servisi -  Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor evinde oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi spor servisimiz detaylı bir araştırma yaptı. Siyah Beyazlı takım son antrenmana Veli Kavlak sakatlık nedeni ile katılmadı. Son antrenmana bi

Beşiktaş nasıl hazırlandı?

Haber61 – Spor Servisi -  Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor evinde oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi spor servisimiz detaylı bir araştırma yaptı. Siyah Beyazlı takım son antrenmana Veli Kavlak sakatlık nedeni ile katılmadı. Son antrenmana bireysel çalışan İsmail Köybaşı, Tolga Zengin’in ise Avni Aker’de ilk 11’de yer alamayacağı öğrenildi. Son antrenmanlarda form düşüklüğü yaşayan Serdar Kurtuluş ve Ersan Adem Gülüm ise takımla birlikte çalıştı.

BEŞİKTAŞ TRABZON’A BÖYLE HAZIRLANDI

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken koşu sonrası stretching ve pas çalışmaları yapıldı. Elle pas, kafa şut oyununun ardından antrenman yarı sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

NE ZAMAN GELECEKLER?

Bu yapılan antrenman 1,5 saat sürerken basına kapalı olarak sürdürüldü. Beşiktaş bugün saat 11:00’da son antrenmanı gerçekleştirecek. Sonrasında ise Özel bir uçak ile Trabzon’a hareket edeceği öğrenildi. Beşiktaş’ın Trabzon’a ulaşması 16:15’de olması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor