Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı tatil edildi

Beşiktaş’ın Mersin İdmanyurdu’nu ağırladığı 18. hafta mücadelesi kar engeline takıldı. Yoğun kar yağışı sebebiyle maç gecikmeli başlarken, mücadele 6. dakikada durdu. Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nd

Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı tatil edildi

Beşiktaş’ın Mersin İdmanyurdu’nu ağırladığı 18. hafta mücadelesi kar engeline takıldı. Yoğun kar yağışı sebebiyle maç gecikmeli başlarken, mücadele 6. dakikada durdu.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Mersin İdmanyurdu’nu ağırlıyor. Karşılaşma öncesi yoğun kar yağışı sebebiyle saha zemini karla kaplanırken, görevliler maç saatine kadar saha çizgilerini temizlemek için yoğun çaba sarf etti.

Oynanıp oynanmayacağı merak konusu olan müsabaka 7 dakikalık bir gecikmeyle başladı. Hakem Mete Kalkavan’ın düdüğü ile başlayan mücadelede her iki takım oyuncularının da karla kaplı zeminde zorlandığı görüldü. Karşılaşmada dakikalar 6’yı gösterdiği sırada ise hakem tarafından oyun durduruldu. Görevliler yeniden saha çizgilerini temizleme çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor