Beşiktaş maçında en az 1 puan

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, zirveyi hedefleyen bir takım olduklarını, Beşiktaş maçından da en az bir puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Beşiktaş ile zorlu bir maç oy

Beşiktaş maçında en az 1 puan

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, zirveyi hedefleyen bir takım olduklarını, Beşiktaş maçından da en az bir puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Beşiktaş ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, ''Dört büyük takım içerisindeki maçlar için önceden tahmin yapmak zor. Bizim bu yılki planımız, hedefimiz zirvede olmak, Avrupa kupalarına katılmak'' dedi.

Beşiktaş'ın zirve yarışında sahasında puan kaybetmemek zorunda olduğu bir maça çıkacak olmasının kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Biz her maça karşımızda önemli, ciddi bir rakip var diye hazırlanıyoruz. Ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Beşiktaş'ın zirve yarışındaki durumu onların bileceği bir iş'' diye konuştu.

Şampiyonluk konusunda bir şey söylemek için erken olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Ligin 19. haftası geride kaldı. Şu anda Trabzonspor'un konumu iyi. Ama ligde daha çok oynanacak karşılaşma var. 3 puanlık sistemde puan kayıplarını bazı takımlar telafi edebilir ama tabi ki kazanan takımlar avantaj sağlar. Biz hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Tabi ki sezonu zirvede bitirmek bizi mutlu eder.''

Hacısalihoğlu, görevde bulundukları 1 yıllık sürede kulübün daha iyi bir noktaya gelmesine ilişkin olarak ise, ''Camianın gücü, Trabzonspor'un imkanları, geçmişi ve özellikle Başkan Şener'in bu konudaki heyecanı, gayretleri sonucu bugünkü duruma gelinmiştir. Bizlerde de yardımcı olmaya çalıştık. Daha iyi noktalara kulübü getirmek istiyoruz'' dedi.

-''ALANZİNHO'YA HOŞGÖRÜLÜ OLUNMALI''

Hacısalihoğlu, Norveç'in Stabaek Kulübü'nden ara transferde kadroya dahil edilen Alanzinho'nun kalitesi ve kariyeri belli olan bir oyuncu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''İki maçta bu oyuncuyu değerlendirmek doğru olmaz. Takımdaki oyuncuları çok iyi tanımadığı için bazı aksaklıklar olabilir. Daha kadroya yeni katılmış bir oyuncu. Futbolcular onu, o futbolcuları tanımıyor. Birkaç hafta taraftarın hoşgörülü ve sabırlı olması gerekir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor