Beşiktaş maçın şubatta oynanmasını istiyor

Beşiktaş kar yağışı yüzünden ertelenen Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarını Şubat ayında oynamak istiyor.   Konu ile ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ertelenen Mersin İdman Yurdu maçını 3 Şubat, Trabzonspor maçını

Beşiktaş maçın şubatta oynanmasını istiyor
Beşiktaş kar yağışı yüzünden ertelenen Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarını Şubat ayında oynamak istiyor.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ertelenen Mersin İdman Yurdu maçını 3 Şubat, Trabzonspor maçını da 18 Şubat tarihinde oynamak istediklerini belirtti. Teknik Direktör Şenol Güneş ile dün akşam bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve bu tarihlerin kendileri açısından en uygun olan günler olduğunu ifade eden Albayrak, Futbol Federasyonu'nun maçları bu tarihte oynatacağına inandığını açıkladı. Transferi kapattıklarını dile getiren Metin Albayrak, Ersan dahil kimseyi göndermeyeceklerine söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor