Beşiktaş kurayı değerlendirdi

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Kenan Öner, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndan alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi.Kenan Öner, Fortis Türkiye Kupası grup kuralarının çekimi sonrası şu değerlendirmeyi yaptı: "Artık Türkiye Kupası'ndaki

Beşiktaş kurayı değerlendirdi

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Kenan Öner, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndan alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi.

Kenan Öner, Fortis Türkiye Kupası grup kuralarının çekimi sonrası şu değerlendirmeyi yaptı:

"Artık Türkiye Kupası'ndaki takımlar Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi'nde yer alan iyi ekiplerden oluşuyor. Bizim grubumuzun diğer gruplara göre zorlu olduğu söyleniyor ama bence tüm takımlar iyi. Grubumuzda elbette ki Trabzonspor, Gaziantepspor gibi zor takımlar var. Ama bu sene sadece Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'na kanalize olduğumuz için gruptan çıkmak için hazırlanacağız, alnımızın akıyla da bunu başarmak istiyoruz. Taraftarımıza bu sene borçlarımız var. Bu bilinçle ilerliyoruz ve yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler