Beşiktaş Kayseri'yi mağlup etti

Geçtiğimiz hafta Akhisar karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Beşiktaş Kayserispor önünde kendine geldi. Siyah Beyazlılar rakibini Gomez ve Sosa'nın golleriyle 2-1 geçti. Kayseri'de soğuk bir havada oynanan maça iyi başlayan taraf Beşiktaş oldu ve 12

Beşiktaş Kayseri'yi mağlup etti

Geçtiğimiz hafta Akhisar karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Beşiktaş Kayserispor önünde kendine geldi.

Siyah Beyazlılar rakibini Gomez ve Sosa'nın golleriyle 2-1 geçti.

Kayseri'de soğuk bir havada oynanan maça iyi başlayan taraf Beşiktaş oldu ve 12. dakikada Gomez'İn golüyle 1-0 öne geçti. Kayserispor'un bu gole cevabı ise hemen geldi. 17. dakikada Biseswar'ın golüyle maça eşitlik geldi. Gollerden sonra karşılaşamın ilk yarısı dengeli bir biçimde giderken 40. dakikada Sosa'nın atıığı müthiş golle siyah beyazlılar ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2. yarısında Beşiktaş oyunu kontrolü altında tutarken maç da 2-1'lik sonuçla sona erdi.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 32'ye yükseltirken, Kayserispor 14 puanda kaldı

Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 2

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Ok, Asım Yusuf Öz

Kayserispor: Kayacan Erdoğan, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Sow, Furkan Özçal (Dk. 74 Yakubu), Deniz Türüç (Dk. 85 Sinan Bakış), Oğulcan Çağlayan (Dk. 54 Lopez), Biseswar, Derley

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba, Necip Uysal, Sosa, Gökhan Töre (Dk. 63 Kerim Frei), Olcay Şahan (Dk. 85 Mustafa Pektemek), Gomez (Dk. 71 Cenk Tosun)

Goller: Dk. 12 Gomez, Dk 41 Sosa (Beşiktaş), Dk. 17 Biseswar (Kayserispor)
Sarı Kartlar: Dk. 14 Rhodolfo, Dk. 90 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor