Beşiktaş Kasımpaşa maçında gol düellosıu

Süper Lig'de lider Beşiktaş konuk ettiği Kasımpaşa ile kıyasıya bir maç oynadı, toplam 6 golün olduğu karşılaşmada Kartal uzatmalarda beraberliği kurtardı.   Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı   Kasımpaşa'yı konuk e

Beşiktaş Kasımpaşa maçında gol düellosıu
Süper Lig'de lider Beşiktaş konuk ettiği Kasımpaşa ile kıyasıya bir maç oynadı, toplam 6 golün olduğu karşılaşmada Kartal uzatmalarda beraberliği kurtardı.
 
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı
 
Kasımpaşa'yı konuk eden lider Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçının 11'inde kart cezalısı Ersan Adem Gülüm dışında değişiklik yapmadı. Güneş, siyah-beyazlı takımın ligde son oynadığı ve deplasmanda 5-1 kazandığı Antalyaspor maçının kadrosunda yer alan ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ersan Adem Gülüm'ün yerine Alexander Milosevic'e ilk 11'de yer verdi.
Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, son oynadıkları Bursaspor maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Savunmada yedeğe çektiği Bozhikov'un yerine Omeruo'ya forma veren Çalımbay, kadroda yer almayan Del Valle ile Oscar Scarione'nin yerine de Hakan Arslan ve Adem Büyük'ü ilk 11'de görevlendirdi.
 
Dol tribünler önünde oynanan karşılaşmada Beşiktaş hızlı başlarken ligin en az gol yiyen takımı olam Kasımpaşa da açık bir oyunu tercih etti. Fatih Terim Stadı'nda ilk gol konuk takımdan geldi. Eren Derdiyok sağ taraftan yapılan ortaya bekletmeden vurdu meşin yuvarlak Tolga'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Beşiktaş gole yanıt vermesi uzun sürmedi. 27. dakikada Oğuzhan Özyakup'un soldan kullandığı korner atışında, kaleci Isaksson'un yumruklayarak uzaklaştırmaya çalıştığı top kale sahasında kaldı. Bu bölgede oluşan karambolde Rhodolfo, boşta kalan meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 40. dakikada Kasımpaşa tekrar öne geçti. Rhodolfo'nun hatalı pasında topu kapan Donk'un ceza sahası dışında, yaklaşık 30 metreden attığı sert şutta meşin yuvarlak kaleci Tolga Zengin'in de hamle yaptığı köşeden filelerle buluştu: 1-2 Ve ilk yaerı bu golle sona erdi.
 
İkinci yarıya Şenol Güneş iki hamle ile başladı. Sakatlıklarını atlatan Gökhan Töre ve Sosa'yı oyuna süren deneyimli teknik adam Quaresma ve Necip'i oyundan çıkardı. Güneş'in bu hamlesi hemen sonuç verdi, 52. dakikada Sosa'nın asistinde Mario Gomez topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra baskısını iyice artıran galibiyet golü için Kasımpaşa kalesini abluka altına aldı. Ancak 67. dakikada konuk takım ikinci yarıdaki ilk atağında golü buldu. Eren Derdiyok kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü Beşiktaş ağlarına gönderdi. Uzatma anlarında Oğuzhan'on penaltıdana attığı gol skoru belirledi.
 
 
BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA
STAT: Başakşehir Fatih Terim
HAKEM: Cüneyt Çakır
BEŞİKTAŞ : Tolga, Beck, Rhodolfo, Milosevic, İsmail, Atiba, Necip, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Gomez
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
 
KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel, Tarouco, Omeruo, Veigneau, Donk, Castro, Hakan, Tunay, Eren, Adem
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler