Beşiktaş isyanda! "Orta oyunu"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri mücadeleyi, "Bugün hep beraber burada bir orta oyunu seyrettik. Artık Beşiktaş camiası buna müsaade etmeyecektir" sözleriyle değerlendirdi. Atatürk Olimpiyat Stadı

Beşiktaş isyanda! "Orta oyunu"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri mücadeleyi, "Bugün hep beraber burada bir orta oyunu seyrettik. Artık Beşiktaş camiası buna müsaade etmeyecektir" sözleriyle değerlendirdi. 

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelenin ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, hakem kararlarına tepki göstererek "Bugün hep beraber burada bir orta oyunu seyrettik. Artık Beşiktaş camiası buna müsaade etmeyecektir. En başta ben müsaade etmeyeceğim. Bu orta oyununu kuranlar ve oynayanlar, bundan sonrasını hep beraber görecekler" dedi.

Kayseri Erciyesspor ile geçen hafta yaptıkları maçta Gökhan Töre'nin 4. hakeme küfrettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördüğünü anımsatan Orman, şöyle konuştu:

"Bugün aynı laflar rakip takım oyuncusu tarafından söylendiği halde hiçbir şey yapılmadı. Oyuncumuza (Olcay Şahan) gösterilen kırmızı karta gelince, bizim maçımızda ne hikmetse 6 hakem sahanın içinde oluyor. Hakem kırmızı kart göstermek amacıyla gelmedi, sanıyorum 4. hakemin uyarısıyla gösterdi. Bence hatalı bir kırmızı karttı. Oyunun gidişatında tehlike olacak bir pozisyon yoktu. Kesinlikle, oyuncumuz arkadan müdahale yaptı ama hemen bıraktı. Kırmızı kartlık pozisyon değildi. Uilenberg'in söylediği gibi, ikinci sarıdan sonra gösterilecek kırmızı kart, herkesin kabul edeceği bir kart olmalı. Bu akşamki kartta ortak bir düşünce olacağını düşünmüyorum."

-"Tarzımı değiştirmeye karar verdim"-

Demba Ba'ya yapılan bir hareketin penaltı ve kırmızı kart olduğun savunan Orman, maç öncesi yaptığı açıklamalarda, bu tehlikeleri göz önüne koyduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

"Her sene Beşiktaş'ın iyi gidişatıyla alakalı, bir başlangıç olduktan sonra, bir şekilde karşımıza sistemli olarak eller çıkıyor. Beşiktaş taraftarının ve camianın bunu hak etmediğini düşünüyorum. Bugünden itibaren tarzımı değiştirme kararı verdim. Çünkü bizim anlattığımız lisanı futbolu yöneten insanlar anlamıyorlar. Biz de bundan sonra herkesin anlayacağı tarzda konuşacağız. Öyle, gücü varmış da basacakmış! Bundan sonra herkes görecek. Beşiktaş bu kadar emek, zahmet içerisinde, zorluklar içerisinde bir mücadele verirken, bunların yapılması tam anlamıyla ayıptır. Hele bizim başkanımızın isminin verildiği centilmenlik sezonunda tam bir ayıptır."

Orman, son olarak Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap vermeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler