Beşiktaş hazırlıkları başladı

Hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı tek çalışmayla başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde yapılan çalışmaya, Ümit Milli Takım kampında

Beşiktaş hazırlıkları başladı
Hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı tek çalışmayla başladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde yapılan çalışmaya, Ümit Milli Takım kampında bulunan kaleci Onur, A Milli Takımında bulunan Gökhan Ünal ile ülkelerinin milli takında bulunan Song ve Cale, katılmadı.
Ayrıca izinli olarak ülkelerine giden Yattara ve Kaleci Slyva idmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Ferat ise çalışmayı takımdan ayrı olarak salonda sürdürdü. Bordo mavililerin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmada Yanal, futbolcularına kondisyon testi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor