Beşiktaş hangi Trabzonsporlu'nun peşinde?

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu'ya teklif yağıyor. Süper Lig ekipleri tecrübeli stoperi kadrosuna katabilmek için sıraya geçmiş durumda.Ligde oynanan Gaziantepspor maçı sonrası bizzat başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından kadro dışı bı

Beşiktaş hangi Trabzonsporlu'nun peşinde?

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu'ya teklif yağıyor. Süper Lig ekipleri tecrübeli stoperi kadrosuna katabilmek için sıraya geçmiş durumda.

Ligde oynanan Gaziantepspor maçı sonrası bizzat başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından kadro dışı bırakılan ve Ersun Yanal’ın tarafsız tutum sergilediği Mustafa Yumlu’ya Süper lig ekiplerinden Beşiktaş,Bursaspor, Kasımpaşaspor, Akhisar Belediyespor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu ve Çaykur Rizespor’un talip olduğu belirtildi.

Mustafa Yumlu'nun durumuyla ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan menajeri Coşkun Yılmaz, hala daha kadro dışı kararının kendilerine tebliğ edilmediğini söyledi.

Yılmaz, Mustafa Yumlu'nun neden ve hangi gerekçeyle kadro dışı bırakıldığını bilmiyoruz derken " Trabzonspor'da yönetimin değil bizzat Hacıosmanoğlu tarafından Mustafa Yumlu kadro dışı bırakıldı. Ersun Yanal ise bu konuda herhangi bir şey yapmadı. Mustafa, Trabzonsporlu olduğu için ayrılmak istemiyor ancak kadroda düşünülmeyecekse önünün açılarak transferine kolaylık sağlanması gerekiyor. Transfer noktasında Beşiktaş'ın ciddi girişimleri oldu.Yönetici bazında görüşmeler gerçekleştirildi. " ifadelerini kullandı.

Menajer Coşkun'un bu açıklamalarının  ardından Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre Beşiktaş'la yapılan görüşmelerin ardından Bordo-mavili yönetim taraftar tepkisinden çekindiği için bu transfere sıcak bakmadığı ve teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Öte yandan Mustafa’yı Trabzonspor A takımında oynatan ve şuanda Bursaspor Teknik direktörlüğü görevini yürüten Şenol güneş’in de çok istediği belirtiliyor.

Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor