Beşiktaş garantiledi

Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. Hafta maçında Beşiktaş, G.Antep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve gruptan çıktmayı garantiledi. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazlıların 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Beşiktaş'ın goll

Beşiktaş garantiledi
Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. Hafta maçında Beşiktaş, G.Antep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve gruptan çıktmayı garantiledi. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazlıların 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Beşiktaş'ın golleri 16. dakikada Serdar Özkan, 27. dakikada Bobo ve 68. dakikada Nobre'den gelirken, Bank Asya 1. Lig ekibi G.Antep Belediye'nin tek golü 14. dakikada Cafer Can'dan geldi.

Beşiktaş gruptaki üçüncü maçını da kazanarak 9 puanla gruplardan çıkmayı bir maç kala garantilerken, G.Antep Büyükşehir Belediyespor ikinci maçı sonunda da puanla tanışamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor