Beşiktaş farklı yendi

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde, Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Beşiktaş'ın golleri 37 ve 81. dakikalarda Sidnei i

Beşiktaş farklı yendi

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde, Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Beşiktaş'ın golleri 37 ve 81. dakikalarda Sidnei ile 89. dakikada Mustafa Pektemek'ten gelirken, Ankaragücü'nün tek golü 53. dakikada Liberyalı Tisdell'den geldi.

Beşiktaş'ın 71. dakikada Simao ile bir topu da üst direkten döndü.

Son yıllarda çalıştırdığı takımlarla İnönü'de Beşiktaş'a puan kayıpları yaşatan Ziya Doğan bu kez sahadan üzgün ayrıldı.

Ligin ilk maçını mağlubiyetle kapatan Beşiktaş, bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırırken, Ankaragücü ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılarak puanla tanışamadı.

Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde Bursaspor ile deplasmanda karşılaşırken, Ankaragücü evinde Sivasspor'u konuk edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor