Beşiktaş Eskişehir ile yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadele karşılıklı goller sonrasında 1-1 sona erdi.Beşiktaş, mücadelenin 21. dakikasında Olcay Şahan'ın golü ile öne geçerken,

Beşiktaş Eskişehir ile yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadele karşılıklı goller sonrasında 1-1 sona erdi.

Beşiktaş, mücadelenin 21. dakikasında Olcay Şahan'ın golü ile öne geçerken, Eskişehirspor'un beraberlik sayısı 71. dakikada Berkay Dabanlı ile geldi. Öte yandan mücadelenin 86. dakikasında Eskişehirspor'dan Mori, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından siyah-beyazlı ekip bu sezon ligde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı ikinci maçtan da 3 puan çıkartamazken, puanını 8'e yükseltti. Eskişehirspor ise puanını 5 yaptı.

Hafta arasında Tottenham ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında ise deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak. Eskişehirspor ise bir sonraki maçında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler