Beşiktaş CAS'a başvurdu

Beşiktaş, geçen yıl siyah beyazlı formayı giyen İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'nin sözleşmesini tek taraflı olarak haksız şekilde feshettiği gerekçesiyle CAS'a dava açmak için başvurdu.Beşiktaş Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:Oyuncu Matteo

Beşiktaş CAS'a başvurdu

Beşiktaş, geçen yıl siyah beyazlı formayı giyen İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'nin sözleşmesini tek taraflı olarak haksız şekilde feshettiği gerekçesiyle CAS'a dava açmak için başvurdu.

Beşiktaş Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Oyuncu Matteo Ferrari, Şirketimiz ile imzaladığı 17.07.2009 başlangıç tarihli sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş ve takımımız aleyhine CAS'a başvurarak hukuki süreci başlatmıştır. Bu durum 22.08.2011 tarihli özel durum açıklaması Kamuya Açıklama Platformuna bildirilmişti. Bu kerre Şirketimiz Matteo Ferrari tarafından CAS nezdinde açtığı davaya cevap vermiş olup, ayrıca oyuncu Matteo Ferrari' nin sözleşmeyi haksız feshetmesi nedeniyle hakkında CAS nezdinde 7.750.000 Euro tutarlı karşı dava açılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler