Beşiktaş camiasında dost yok

Bugün itibariyle görevinden ayrılan Engin, siyah-beyazlı takımın bu akşamki antrenmanı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisiyle ilgili bazı şeylerin yazılıp çizildiğini belirterek, ''Kimse beni göndermedi. Kendim istifa ettim'' Beşiktaş

Beşiktaş camiasında dost yok
Bugün itibariyle görevinden ayrılan Engin, siyah-beyazlı takımın bu akşamki antrenmanı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisiyle ilgili bazı şeylerin yazılıp çizildiğini belirterek, ''Kimse beni göndermedi. Kendim istifa ettim'' Beşiktaş camiasında dost yok" dedi.

Sinan Engin, Mustafa Denizli'nin göreve geldiğini ifade ederek, ''Kendisine ve ekibine hayırlı olsun. Beşiktaş hedefine ulaşacaktır, ancak bazı eleştiriler ve söylentiler oldu. Ertuğrul Sağlam benim kardeşimdir. Onunla birlikte niye istifa etmediğim yönünde söylemler oldu. Ben Beşiktaş Kulübü'nün menajeriyim. Ertuğrul Sağlam ile birlikte ekip olarak çalışmış olabiliriz, ama ben kulübün çalışanıyım, profesyoneliyim'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam'ın ayrılmasının kendisini üzdüğünü kaydeden Engin, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Gönül isterdi ki ayrılmasın, ama şartlar öyle gelişti. Teknik ekip başarısız görülmüş ki bunlar oluştu. Ben de bunun bir parçasıyım. İstifa etmemi gerektiren bir konu yoktu. Etmemem lazımdı. Acımasız, ağır eleştiriler oluyor. Bu eleştirilerden kurtulmak için yaptım. Bu durumun düzeleceği yok. Hocayla beraber istifa etmeyi düşündüm, ancak çoğu futbolcunun transferinde ben görüştüm. Onların gelmesinde payın büyüğü benim. Bu futbolcuların cuma günü gelmelerini bekledim. Takımın da bir hocaya emanet edilmesi gerekirdi. Hoca olmasaydı takımı Ankara'ya götürmemiz gerekirdi.''

''BEŞİKTAŞ CAMİASINDA DOST YOK''

Engin, Beşiktaş camiasında dost olmadığını belirterek, ''Bunu herkes biliyor. Ben hassas bir adamım. Daha fazla bu konuların içinde olmamak için kenara çekilmek istedim'' dedi.

Daha fazla bu konuların içinde olmak istemediğini vurgulayan tecrübeli yönetici, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile aralarında bir gönül bağı bulunduğunu, Beşiktaş Kulübü'nün de başı boş bırakılamayacağını ve her isteyenin ''Çekip gideyim'' diyemeyeceğini söyledi.

Her zaman bu takımı ve hocayı destekleyeceğini kaydeden Sinan Engin, ''Beşiktaş defterim hiçbir zaman kapanmaz. Biz Beşiktaşlıyız'' diye konuştu. Taraftarların kendisine tepki gösterdiği hatırlatılan Engin, ''Hiçbir taraftara kırgın değilim, ama hiçbir zaman ellerindeki değerlerin kıymetini bilmiyorlar. Herkes başka hesaplar peşinde'' ifadesini kullandı.

''BEŞİKTAŞ EMİN ELLERDE''

Sinan Engin, Beşiktaş'ın şu an emin ellerde bulunduğunu ve içlerinin rahat olduğunu söyledi.

Kendilerinin artık tribünden takıma destek vereceğini vurgulayan eski menajer, Mustafa Denizli'nin takıma gelişi konusunda kendisinin etkisi olup olmadığı sorusunu, ''Bana sorulduğunda çok faydalı olacağını söyledim. Sonuna kadar destek verdim. Bundan sonra da vereceğim'' diye yanıtladı.

Yıldırım Demirören'in, kendisinin gitmesini istemediğini, aynı şekilde Mustafa Denizli'nin de bunu istemediğini vurgulayan Engin, ''Antrenman öncesi hocamız yine söyledi. Buranın kapılarının her zaman açık olduğunu iletti. Kendim gitmek istedim. Hocamız gitmemi istememiştir, ama art niyetli insanlardan dolayı çalışmayı düşünmediğimi söyledim. Ben her zaman bu takımı ve hocayı destekliyorum. Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanıyorum. Dışardan, bu futbolcu topluluğunun şampiyon olması için elimden geleni yapacağım'' diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor