Beşiktaş Bursaspor'u tek golle geçti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçı için kadroda küçük bir revizyona gitti. Medicana Sivasspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Sercan Yıldırım, Beşiktaş maçında 18 kişilik

Beşiktaş Bursaspor'u tek golle geçti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçı için kadroda küçük bir revizyona gitti. Medicana Sivasspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Sercan Yıldırım, Beşiktaş maçında 18 kişilik kadroya alınmadı. Kart cezalısı Sivok ile Aziz Eraltay da maçı tribünden izledi. Sağlam, Faty'i ilk kez yedek kulübesinde bekletirken, geçen maçta sahaya ilk 11'den çıkan Erdem Özgenç de yedekler arasında yer aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Lokomotiv Moskova 11'inde tek değişikliğe gitti. Moskova ekibine karşı güzel bir gol atan Quaresma'yı 11'e alan deneyimli teknik adam Olcay Şahan'ı ise yedek soyundurdu.

Bursa Atatürk Stadı'nda coşkulu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında tempo hiç düşmedi. Pozisyon bakımından kısır olsa heyecanın tavanın yaptığı mücadelenin ilk yarısında kaleciler Tolga ve Mert yaptığı kurtarışlarla ile göz doldurdu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 89. dakikasında sahneye çıkan Oğuzhan üç puanı Kartal'a getirdi.

Bu galibiyetle 26 puana çıkan Beşiktaş lider girdiği haftayı zirvede tamamladı. Bursaspor ise 15 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor