Beşiktaş berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş ile İngiliz ekibi Tottenham karşı karşıya geldi. White Hart Lane'de oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe'nin düdük çaldığı mücadele 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Ev sah

Beşiktaş berabere kaldı
UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş ile İngiliz ekibi Tottenham karşı karşıya geldi.
 
White Hart Lane'de oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe'nin düdük çaldığı mücadele 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.
 
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 27. dakikada Harry Kane kaydederken, rakibine nazaran 90 dakika boyunca daha üretken bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Beşiktaş'ın beraberlik sayısı ise 89. dakikada penaltıdan Demba Ba'dan geldi.
 
Alınan bu sonucun ardından hem Beşiktaş hem de Tottenham 2 puana yükseldi. C Grubu üçüncü maçları kapsamında ise Beşiktaş, Partizan Belgrad deplasmanına konuk olurken, Tottenham ise sahasında Asteras Tripolis'i ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor