Beşiktaş beraber kaldı!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, ilk maçında Asteras Tripolis'i konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.Mücadele boyunca rakibine pozisyon şansı vermeyen ve oyunun tek hakimi olan Beşiktaş, 33. dakikada

Beşiktaş beraber kaldı!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, ilk maçında Asteras Tripolis'i konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Mücadele boyunca rakibine pozisyon şansı vermeyen ve oyunun tek hakimi olan Beşiktaş, 33. dakikada Gökhan Töre ile öne geçti. Asteras, maçtaki tek tehlikesini 88. dakikada yakaladı ve Parra'nın golü ile beraberliği kopardı.

SIRADAKİ RAKİP TOTTENHAM

Bu sonucun ardından iki takım da gruba 1 puanla başladı. Bilic'in öğrencileri C Grubu 2. hafta mücadelesinde deplasmanda Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Asteras Tripolis ise evinde Partizan'ı ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler