Beşiktaş Başkanı Çebi şaşırtmadı!

Beşiktaş Başkanı Çebi koronavirüs arasından kendilerine pay çıkardı "Ligler tescil edilmesin, son 5 senenin ortalamasıyla Avrupa'ya gidecekler belirlensin"

Beşiktaş Başkanı Çebi şaşırtmadı!

Haber61 Spor Servisi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, liglerin olası tescil edilmesi durumuna karşı söylemlerini sürdürüyor. Çebi bu kez yaptığı açıklamada "Birinci sıradaki kulüp şampiyon ilan edilirse o takıma sürekli problem olur. Sürekli sırtında yük olur. Diğer takımlara da haksızlık olur" dedi.

Liglerin olduğu gibi tescil edilmesine karşı olan Çebi, Avrupa kupalarına katılım için de önerisini yineledi. Son 5 yılın ortalamasına bakılarak Türkiye'yi temsil edecek takımlar belirlenebilen diyen Çebi, UEFA'dan gelecek gelirlerin diğer kulüplere dağıtılabileceğini söyledi.

ÖZET: TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLMASIN AMA BEŞİKTAŞ AVRUPA'YA GİTSİN

Bilindiği üzere Süper Lig'de an itibariyle lider konumda olan takım Trabzonspor. Çebi'nin istemediği gibi olur da ligler bu şekilde tescil edilirse Trabzonspor şampiyon olacak.  Ayrıca Çebi'nin istediği sistem uygulanarak Avurpa'ya gidecek takımlar belirlenirse Şenol Güneş sayesinde Avrupa'ya alışan Beşiktaş doğrudan Avrupa'ya gidebilecek. Aksi takdirde ligin olduğu gibi tescil edilmesi durumunda 5. sıradaki Beşiktaş Avrupa kupalarına katılamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler