Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği maçın özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ni 64. dakikada Mario Gomez'in attığı golle 1-0 mağlup etti ve Siyah-Beyazlılar, 1 maçı eksik olmasına rağmen liderliğe yükseldi. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Genç

Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği maçın özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ni 64. dakikada Mario Gomez'in attığı golle 1-0 mağlup etti ve Siyah-Beyazlılar, 1 maçı eksik olmasına rağmen liderliğe yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği ile karşılaştı. Mücadele hakem Halis Özkahya'nın düdüğü ile başladı.
 
Mücadelenin ilk 5 dakikası geride kalırken ev sahibi beşiktaş, topa daha çok sahip olan ekip oldu ve ataklara daha çok kanatlardan çıkmayı tercih etti. 
 
Olcay'ın kafası direkten döndü
 
Maç başından bu yana topa sahip olan Beşiktaş, 16. dakikada ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı'nın güzel ortasında Olcay Şahan'ın kısa mesafeden yapmış olduğu kafa vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.
 
26. dakikada Beşiktaş, Gençlerbirliği kalesine etkili geldi. Quaresma'nın yaptığı ortaya ceza sahası içinde Gomez'in kafa vuruşunu kaleci Hopf kurtardı.
 
35. dakikada Beşiktaş, seri paslarla Gençlerbirliği ceza sahasına girdi, Oğuzhan'ın pasında Olcay'ın zayıf şutu kaleci Hopf'ta kaldı.
 
İlk yarı 0-0 sona ererken Beşiktaş, golü daha çok düşünen ve pozisyona giren takımdı. Gençlerbirliği ise daha çok defansta bekleyerek uzun toplarla gol arama amacındaydı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler