Beşikta 1-0 Dinamo Kiev

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Fi-Yapı İnönü Stadı'nda Dinamo Kiev'i aynı skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.Beş

Beşikta 1-0 Dinamo Kiev

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Fi-Yapı İnönü Stadı'nda Dinamo Kiev'i aynı skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 67. dakikada Egemen Korkmaz kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş kalan iki maç öncesinde puanını 6'ya yükseltti. Dinamo Kiev ise 5 puanda kaldı. Rakibinin 1 puan önüne geçen Beşiktaş ikinci sıraya yerleşmiş oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde bir sonraki hafta maçlarında 1 Aralık tarihinde Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv deplasmanına, Dinamo Kiev ise Stoke City'e konuk olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor