Beşikdüzüspor'dan voleybol hamlesi!

Beşikdüzüspor'da voleybol şubesi hayata geçirildi.

Beşikdüzüspor'dan voleybol hamlesi!

Beşikdüzüspor spor faaliyetlerinin genişletilmesi çalışmaları kapsamında voleybol şubesi açıldı.

Beşikdüzüspor voleybol takımını antrenörler Metin Arslan ve Tuğçe Karaoğlu çalıştıracak.

Konuyla ilgili olarak Beşikdüzüspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Spor faaliyetlerimizi genişletme çalışmalarımız kapsamında kulübümüz bünyesinde voleybol şubesini hayata geçirdik. Bölgemizin voleyboldaki başarılı antrenörleri Metin Arslan ve Tuğçe Karaoğlu önderliğinde kulübümüzün ve ilçemizin adını voleybol branşında hep birlikte başarıyla temsil edeceğimize inancımız tamdır.

Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetim olarak sporun sadece futboldan ibaret olmadığını her platformda yüksek sesle dile getiren bir anlayışı benimsedik.

Şehrimizin sosyal ve kültürel yapısı incelendiğinde sporun her branşının ilçemizde karşılığı olduğu bilinen bir gerçektir ve bu bir sorumluluktur. Bizler de Beşikdüzüspor yönetimi olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzun altını çizerek yeni neslin güzel geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor