Beşikdüzü 2. fireyi verdi

 Beşikdüzüspor 3.Lig 1. Grup 7. Hafta karşılaşmasında Hacettepe karşısında 2. mağlubiyetini aldı. Mavi- beyazlılar maçın 41. dakikasında Emrah Aslan ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Beşikdüzüspor karşılaşmada bariz üstünlüğü bulunan dakika

Beşikdüzü 2. fireyi verdi

 

Beşikdüzüspor 3.Lig 1. Grup 7. Hafta karşılaşmasında Hacettepe karşısında 2. mağlubiyetini aldı. Mavi- beyazlılar maçın 41. dakikasında Emrah Aslan ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Beşikdüzüspor karşılaşmada bariz üstünlüğü bulunan dakikalarda kendi kalesine attığı gol ile maça beraberlik geldi. Bu golden sonra oyun disiplininden kopan Beşikdüzüspor 80. dakikada yediği gol ile sahadan mağlup ayrıldı.

Beşikdüzüspor Teknik patronu Gökhan Uzungör maç sonrası haber61’e aptığı açıklamada sahada iyi futbol oynayan tarafın kendileri olduğu ancak yedikleri berberlik golü ile takımın konsantresini kaybettiğini söyledi. Uzungüngör yaptığı açıklamada’ Geçtiğimiz hafatki Manavgat mağlubiyetinden sonra kendi sahamızda bu maçı kazanmak istedik. Maçada çok iyi başladık ve golü de bulduk. Golden sonrada sahada istediğini yapan bir Beşikdüzüspor vardı. Maçın 67. dakikasında bir duran toptan kendi kalemize çok talihsiz bir gol yedik. Bu olden sonra oyun konsantremizi kaybettik. Maçın sonlarına doğru yediğimiz gol ile de sahadan mağlup ayrıldık. Bu maça takılıp kalmak istemiyoruz.  İki haftada aldığımız mağlubiyetleri unutturup çıkışa geçmek istiyoruz.’ diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor