Berg: Zor ama keyifli!

UEFA Avrupa Ligi L grubu ikinci maçında yarım aşşam Hüseyin Avni Aker stadında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Legia Varşova takımının teknik direktörü Henning Berg karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.Berg, "Trabzonspor gerçekten çok iyi durumd

Berg: Zor ama keyifli!

UEFA Avrupa Ligi L grubu ikinci maçında yarım aşşam Hüseyin Avni Aker stadında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Legia Varşova takımının teknik direktörü Henning Berg karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.

Berg, "Trabzonspor gerçekten çok iyi durumda iyi formları var ve bütçeleride iyi. Avrupa arena sında deneyimli bir takım oldukları için zor bir maç olacak bizim için. Ama bizde deneyim kazanıyoruz. Bu ne denle keyifli bir maç olacak" dedi.

Bir gazetecinin sorduğu bu maçı bir intikam maçı olarak görüp görmedikleri sorusu üzerine Teknik Direktör Henning Berg, "Bu  tabiki zor bir maç olacak ama güzel b ir maç olacak. İntikam olarak belki olabilir belki olmayabilir. Biz herşeyi ortayua koyduğumuzda geride kalan maçlar önemli değil" ifadelerini kullandı.

Berg, "yabancı bir gazetecinin sorduğu Avrupa ligindeki Trabzonspor mu gerçek yoksa Türkiye ligindeki mi? sorusu üzerienne Avrupa liginde bir baskı söz konusu olabilir. O nedenle başarılı olmayabilir. Biz bu maçın zor olacağını düşünüyoruz. elimizden geleni yapacağız." dedi.

Bir gazetecinin sorduğu "Halilhodzic Legia için güçlü bir takım bu bir taktik mi?" sorusuna "Hocanın açıklamaları taktik olabilir. Trabzonspor'un iyi bir hocası güçlü bir takımı ve iyi b ir bütçesi var. Ama bizde elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler