Benzin İstasyonunda Ek Süre

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, İstanbul Kartal'da yer alan benzin istasyonu için 4 firma arasında 9 Ağustos Perşembe günü açık attırma suretiyle yapılacağı açıklanan ihale için 16 Ağustos Perşembe gününe kadar ek süre verildiğini açıkladı.Kafkas

Benzin İstasyonunda Ek Süre

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, İstanbul Kartal'da yer alan benzin istasyonu için 4 firma arasında 9 Ağustos Perşembe günü açık attırma suretiyle yapılacağı açıklanan ihale için 16 Ağustos Perşembe gününe kadar ek süre verildiğini açıkladı.

Kafkas, söz konusu ek süre talebinin ihaleye katılacak firmalardan hazırlık amacıyla geldiğini belirterek, "Buna göre en fazla teklif veren 4 firma 16 Ağustos Perşembe günü yine saat 14.00'de kulübümüzde açık arttırmayla ihalenin ikinci aşamasına katılacak.

İhalenin açılış bedeli 8 milyon 175 bin dolar artı KDV olacak. Bu firmalar yüzde 3 geçici teminat mektubunu hazırlayarak ihaleye katılacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor