Benim olduğum yerde sorun yok!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar, %100 Futbol Özel Programı'nda Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtladı."DAHA ÖNCE BU GÖREVİ DÜŞÜNMÜYORDUM"Daha önce Futbol Federasyonu'nda başkanlık görevini düşünmediğini ifad

Benim olduğum yerde sorun yok!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar, %100 Futbol Özel Programı'nda Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtladı.

"DAHA ÖNCE BU GÖREVİ DÜŞÜNMÜYORDUM"

Daha önce Futbol Federasyonu'nda başkanlık görevini düşünmediğini ifade eden Mehmet Ali Aydınlar, "Doğrusunu söylemek gerekirse, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı benim aklımdan hiç geçmeyen bir pozisyondu. Hatta Rıdvan Dilmen ile Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Londra'da karşılaşmıştık ve kendisi bana bu görevin çok yakışacağını söylemişti. Ancak ben böyle bir şey düşünmüyordum. Daha sonra gelen talepler, kongreye kadar olan süreçte, gerek medyanın gerekse futbol kamuoyunun çok olumlu tepkileri vardı. Bir yere kadar hayır diyorsunuz ancak bir yerden sonra hayır diyemiyorsunuz. Dün yapılan genel kurulda da bu göreve gelmiş bulunuyorum" dedi.

"BENİM OLDUĞUM YERDE GÜVEN SORUNU OLMAZ"

Türk futbolunda son yıllarda zaman zaman ortaya çıkan güven eksikliğinin de bu dönemde olmayacağını belirten Aydınlar, "Benim olduğum yerde güven sorunu olmaz. Açık ve net söylüyorum. Herkese eşit mesafede ve aynı yakınlıkta olacağız. Kesinlikle tüm kurumları ve kurulları ile eşit-adil-dürüst davranan bir federasyon olacak. Ben bunun aksini düşünmek ve söylemek istemiyorum. Bize verilen destek, bizim böyle davranmamızı da gerektiriyor zaten. Yönetim kurulu ve diğer kurullarımız da oluşturulurken, bu kriterlere uygun şekilde oluşturuldu. Futbol kamuoyunun gönlü rahat olsun. Bunu uygulamalarımızda da göstereceğiz" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler