"Benfica'dan kötü takım değiliz"

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, uçakla İstanbul'a gitti.Teknik direktör Şenol Güneş, 18 kişilik maç kadrosuna sakatlıkları bulunan Onur, Piotr Brozek ve Ta

"Benfica'dan kötü takım değiliz"

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, uçakla İstanbul'a gitti.

Teknik direktör Şenol Güneş, 18 kişilik maç kadrosuna sakatlıkları bulunan Onur, Piotr Brozek ve Tayfun'un yanı sıra Mehmet Çakır, Sezer, Sercan ve Eren ile hafta içinde takımdan ayrı çalıştırdığı Engin Baytar'ı almadı.

Bordo-mavili takımın kadrosunda Tolga Zengin, Burak Yılmaz, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Paulo Henrique, Alanzinho, Gustavo Colman, Didier Zokora, Arkadiusz Glowacki, Bora Sevim, Mustafa Yumlu, Aykut Akgün, Adrian Mierjewski, Pawel Brozek, Zeki Ayvaz, Ferhat Öztorun, Halil Altıntop ve Ondrej Celustka yer alıyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Benfica karşısında 2-0 mağlubiyetle ayrıldıkları ilk maçta hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, ''Ofsayttan verilmeyen golümüz var. İptal edilen iki golümüz var ki o goller verilseydi bugün turu garanti gibi konuşacaktık. Ama şu bir gerçek biz Benfica'dan kötü bir takım değiliz. Onların Avrupa tecrübesi bizden daha fazla olabilir ama Trabzonspor olarak İstanbul'a tur için gidiyoruz' dedi.

Zor bir maç oynayacakların bildiklerini ifade eden Yener, ''Biz öncelikle savaşçı ruhumuzu ve mücadelemizi Trabzonspor gibi olmayı sahaya yansıtırsak umuyorum İstanbul'dan turla döneriz. Ama dediğim gibi her yönüyle zor bir maç olacak'' diye konuştu.

Benfica'ya elenmeleri halinde hedeflerinden bir şaşma olmayacağını vurgulayan Yener, 'Çünkü Benfica karşısında elensek bile UEFA Avrupa ligi için play-off maçı oynayacağız. Biz baştan beri hedefimiz Avrupa'da bu yıl devam etmektir diye deklare ediyoruz. Bu hedefimizden şaşmış değiliz. Aynı şekilde devam edeceğiz' ifadesini kullandı.

-MUHTEMEL 11-

Bu akşam maçın oynanacağı statta son antrenmanı gerçekleştirecek olan bordo-mavili takımın karşılaşmaya şu olası 11 ile çıkması bekleniyor:

Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celustka, Colman, Zokora, Adrian, Alanzinho, Burak ve Paolo Henrique.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor