Ben Federasyon da tek muhalifim!

TFF’de tek Trabzonsporlu üye olarak bulunan Erdal Atalay önceleri yönetime girdiğinde tepki toplamıştı ancak Atalay Trabzonspor’un da TFF’de söz hakkı olması gerektiğini, sahipsiz olmadığını tüm kamuoyunun bilmesi gerektiğini ifade ediyor. Türkiye futbol

Ben Federasyon da tek muhalifim!

TFF’de tek Trabzonsporlu üye olarak bulunan Erdal Atalay önceleri yönetime girdiğinde tepki toplamıştı ancak Atalay Trabzonspor’un da TFF’de söz hakkı olması gerektiğini, sahipsiz olmadığını tüm kamuoyunun bilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Türkiye futbol federasyonunun aldığı yanlı karar dolayısıyla istifa etmesi söylentilerine Futbol federasyonunun Trabzonlu üyesi Erdal Atalay yakın çevresine konu ile ilgili açıklamalar yapıyor.

Erdal Atalay’ın Yakın çevresine “Ben Federasyonda kararın karşısında dik bir biçimde ayakta duran tek kişiyim. Yönetimlerde her alınan kararın karşısında olan kişi istifa ederse bizi orada savunacak kimseler kalmaz. TBMM’de CHP’nin istedikleri olmuyor diye milletvekilleri istifa mı ediyorlar?” şeklinde düşünce alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca kendisinin Federasyonda kalması gerektiğini, Trabzonspor’u kimsenin sahipsiz göremeyeceğini her defasında vurgulayan Atalay, “Önceden ben kendimi Trabzon’un federasyondaki üyesi olarak değerlendiriyordum, şimdi alınan bu yanlı kararın karşısında Türkiye’de ne kadar insan varsa onların temsilcisiyim. Federasyonun ve bilhassa başkanın bu yanlı tutumunun karşısında gücümün ve dilimin yettiği kadar karşısın da duracağım dediği öğrenildi.

Erdal Atalay’ın gerekirse federasyonda  konuşulanları da içeren bir basın toplantısı yapmasını isteyenlere karşın yakın çeveresine şimdilik böyle birşey düşünmediğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor