"Ben bir şampiyonum bu takma bir ad değildir."

Haber61.Net – Haber Servisi – Dünya boks tarihine ismini kazıyan Trabzonlu gururumuz dünyaca ünlü profesyonel boksör Selçuk Aydın hayranlarına mesaj gönderdi. Aydın, “ Ben bir Şampiyonum, bu takma bir isim değil, emekle, mücadeleyle, fedakarlıkla kazanılm

"Ben bir şampiyonum bu takma bir ad değildir."

Haber61.Net – Haber Servisi – Dünya boks tarihine ismini kazıyan Trabzonlu gururumuz dünyaca ünlü profesyonel boksör Selçuk Aydın hayranlarına mesaj gönderdi. Aydın, “ Ben bir Şampiyonum, bu takma bir isim değil, emekle, mücadeleyle, fedakarlıkla kazanılmış bir unvandır, ve bu unvan için ringlerde yüzlerce savaş kazandım, yıllarca ağır antrenmanlar, ağır diyetler yaptım, ailemden, sevdiklerimden ve sevenlerimden uzakta kalıp, dünyanın her tarafında hiç tanımadığım insanlarla yol arkadaşlığı yaparak otel odalarında yaşlandım.”dedi.

Aydın, “  Profesyonel Boks son derece ağır bir spor olmakla beraber, her türlü çirkefliğin döndüğü yeri gelince en yakınındakinin bile seni satma ihtimali olan nankör bir spordur, bunları yaşamış ve bilen birisi olarak şuan itibariyle, Bismillahirrahmanirrahim diyerek yeni bir sayfa açıyor ve Boks'a devam etme kararı alıyorum

Bu kararı almamdaki başlıca nedenler, yaşadığım hezimetten sonra beni hiç yalnız bırakmayan ve sürekli motive eden başta kardeşlerim ve ailem olmak üzere bütün gönül dostlarımdır, samimiyetimle belirtmek isterim ki kendi adıma bir ego veya nefis mücadelesinde değilim, sadece beni sevenlere karşı kendimi borçlu hissediyorum ve bu borcu ödemek için bana yakışır şekilde mücadele etmek amacındayım, bunun için kutsal bildiklerim üzerine sizlere söz veriyorum. ”ifadelerine yer verdi .

Haber Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler