Belkalem basının karşısına çıktı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte düzenlediği ve 27 Nisan Pazartesi günü başlayan Spor Basını Eğitim Semineri'ne Trabzonspor'un Cezayirli oyuncusu Belkalem ile Trabzonspor altyapı sorumlusu

Belkalem basının karşısına çıktı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte düzenlediği ve 27 Nisan Pazartesi günü başlayan Spor Basını Eğitim Semineri'ne Trabzonspor'un Cezayirli oyuncusu Belkalem ile Trabzonspor altyapı sorumlusu teknik direktör Sadi Tekelioğlu ve Basın-Yayın Enformasyon İl Müdürü Saadettin Kaşıkçı konuk oldular.

belkalemden-basina-seminer_392.jpg

 

Belkalem, "Türkiye'de yabancı futbolcu olmak", Sadi Tekelioğlu, "Futbolda Alt yapı eğitimi", Saadettin Kaşıkçı'da Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün işlevi ve basın mensupları ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

seminertekelioglu.jpg

Seminerinde dördüncü gününde bu akşam Özkan Sümer, "Türkiye'de Futbol Yönetim Yapısının Dünü-Bugünü", İhsan Öksüz "Spor Yorum Yazısı", Av. Ali Sürmen'de "Basın Hukuku ve İnsan Hakları" konusunda konuşacaklar.

se-1.jpg

Bugün ise Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Marka Şehir olmak ve Trabzonspor", TSYD Genel Sekreteri Ergun Ata; "Maç Yazısı", Tuncay Şükür ise "Sayfa Tasarımı" konularında söz olacaklar.

Seminer 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor