Belge gelince gerekeni yaparız!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlandığı gerekçesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi koroner bölümünde yoğun bakıma alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı zi

Belge gelince gerekeni yaparız!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlandığı gerekçesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi koroner bölümünde yoğun bakıma alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlandığı gerekçesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi koroner bölümünde yoğun bakıma alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Galatasaraylı yöneticilerin şike soruşturmasıyla ilgili yorumlarına ilişkin "Herkes konuşurken dikkatli olmalı ve bu tür polemiklere kimsenin girmesini istemiyoruz" dedi.

*Yargı sürecinin devam ettiğini hatırlatan Aydınlar, soruşturmanın sonuçlanması halinde federasyon olarak gerekli işlemleri başlatacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlandığı gerekçesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi koroner bölümünde yoğun bakıma alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı ziyaret etti. Saat 21: 00 sıralarında hastaneye gelen Aydınlar'ı Trabzonspor'un eski yöneticileri hastane kapısında karşıladı. Yaklaşık 5 dakika süren ziyaret sonrası Nevzat Şakar'ın sağlık durumuyla ilgili, 'Nevzat bey yoğun bakımda. Bizzat geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Durumunun iyiye gidip gitmediğini hekimler daha iyi bilir. Bizim ziyaretimiz hızlı oldu. Yoğun bakımda biliyorsunuz fazla kalınmıyor" şeklinde konuştu.

"HERKES KONUŞURKEN DİKKATLİ OLMALI"

Ayrıca Galatasaray'lı yöneticilerin soruşturmaya ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydınlar şunları söyledi: "Bütün bunlara gerek yok arkadaşlar. Federasyon Türk futbolunun çatı kuruluşudur. Federasyon bir takım kararlar alıyor. Bu kararlar Türk futbolunu bağlar. Tüm kulüpleri de bağlar. Biz bu sürecin en sağlıkla şekilde yürütülmesini istiyoruz. Herkes konuşurken dikkatli olmalı. Bu tür polemiklere kimsenin girmesini istemiyoruz. Aslında hem UEFA Kupa nezdinde, hem kulüpler nezdinde hem de kamuoyu nezninde aldığımız kararlar tasvip görüyor. Şahsen herkesin de bu kararlara saygı göstermesini bekliyorum. Yine herkesten soğuk kanlı ve sakin davranmalarını talep ediyorum. "

"BELGELER BİZE ULAŞTIKTAN SONRA GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPACAĞIZ"

Yargı sürecinin devam ettiğini hatırlatan Aydınlar, "Hala gözaltına yöneticiler var futbolcular var. Şu anda sadece izliyoruz. Henüz elimizde herhangi bir belge yok. Dolayısıyla bu süreci bekliyoruz. Belgeler bize ulaştıktan sonra da gerekli işlemleri yapmaya başlayacağız. Medyadan takip ediyoruz, bilgi kirliliği var. Bir takım isimler geliyor. Bir takım insanlar gözaltına alınıyor. Bir takım insanlar tutuklanıyor. Bunların hangi maçlarla ilgili, konu nedir net bilmiyoruz. En doğru belgenin savcının iddianamesinin olacağını düşünüyoruz" dedi.

HERKES SAĞDUYULU OLMALI

Federasyon olarak UEFA ile irtibat halinde olduklarına vurgu yapan Aydınlar, 'Daha önce yaşanan Avrupa'daki örneklerine bakıyoruz. Orada ne yapmışlar biz ne yapıyoruz... UEFA ile temas halindeyiz ne yapmamız gerektiğini konuşuyoruz. İlk defa karşılaşıyoruz. Türkiye böyle bir süreçle ilk defa karşılaşıyor. Dolayısıyla herkes gerçekten anlayışlı sabırlı ve sağ duyulu olmalı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor