Belfodil için Bursa devreye girdi

Trabzonspor'la adı sıkça anılan Cezayirli Belfodil için Bursaspor'un devreye girdiği belirtildi.Yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, İtalya Serie A'da bu sezon küme düşen Parma'da forma giyen Cezayırli İshak Belfodil'in ismini yöne

Belfodil için Bursa devreye girdi

Trabzonspor'la adı sıkça anılan Cezayirli Belfodil için Bursaspor'un devreye girdiği belirtildi.

Yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, İtalya Serie A'da bu sezon küme düşen Parma'da forma giyen Cezayırli İshak Belfodil'in ismini yönetime verdi. Transfer komitesi üyeleri, bonservisi elinde bulunan Cezayirli golcü için temasa geçti.

Yönetim, 1,92 metre boyundaki 23 yaşındaki golcü oyuncunun menajerleriyle Özlüce Tesisleri'nde bir araya geldi. Taraflar, yaptıkları toplantıda tekliflerini birbirine aktardı. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın da danışmanı Gerçek Yeşilata aracılığıyla Cezayirli oyuncuyla görüştüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler