Belediye Galibiyeti Kutluyor

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılış maçında, geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe'yi 2-0 yenen ligin yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.Karşılaşmayı AA muhabirine değerlendiren İstanbul Büyükşeh

Belediye Galibiyeti Kutluyor

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılış maçında, geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe'yi 2-0 yenen ligin yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Karşılaşmayı AA muhabirine değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, galibiyetin ilerleyen haftalar için takımlarına daha büyük bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Fenerbahçe karşısında ortaya koydukları performansı sonraki haftalarda da devam ettirmek için daha çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Dizar, ''İkinci ligden yeni gelmiş bir ekibiz. İlerleyen haftalarda daha iyi bir forma ulaşacağımızı düşünüyorduk. Ciddi hazırlanmıştık. Abdullah hocamız oyun anlayışından ödün vermeden, kapalı futbol oynatmadan futbolcularına güzel bir mücadele sergiletti'' diye konuştu.

Kazanmak için daha çok çaba sarf ettiklerini ifade eden Dizar, ''Rakibimiz herhalde Beşiktaş maçının rehavetindeydi. Biz daha çok çaba sarf ettik diye düşünüyorum. Onlar çabalarını ortaya koyamadılar. Artık ilerleyen haftalarda bu bize daha büyük bir sorumluluk getirdi. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha dikkatli olmamız gerekiyor'' şeklinde konuştu.

-''KERİM ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU''-

Fenerbahçe'den kiraladıkları Kerim'in çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Kamil Dizar, dünkü maçta kapasitesinin yarısıyla oynamasına rağmen attığı golle galibiyette büyük rol oynadığını belirtti.

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'de antrenmanlara çıkamayan Kerim'in, kendi takımlarında 4-5 gündür antrenmanlara katıldığını bildiren Dizar, ''Bizde de önce antrenmanlara çıkamadı ve salonda çalıştı. Çok fazla antrenman yapmadığı için teknik direktörümüz onu ikinci yarıda oyundan aldı. Dünkü maçta yüzde 40 kapasiteyle oynadı. Kerim çok iyi bir futbolcu. Oyunda bulunduğu süre içinde takıma büyük katkısı oldu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor