Belçika İtalya

EURO 2016’da Belçika İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Belçika İtalya

Fransa’da düzenlenen Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında E grubu ilk maçında Belçika İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Stade des Lumieres (Stade de Lyon)’da saat 22:00’de başlayacak olan karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg, Sinom Beck ve Jake Colin yönetecek. Müsabaka TRT 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.



İki takım bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Belçika 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 3 kez de İtalya kazandı. 2 kez ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Belçika’da oynanan 2 karşılaşmayı da ev sahibi ekip kazandı.

İki takım en son 13.11.2015 tarihinde karşı karşıya gelirken müsabakayı 3-1 Belçika kazandı. Belçika son oynadığı hazırlık karşılaşmasında Norveç’i 3-2 mağlup ederken İtalya evinde karşı karşıya geldiği Finlandiya’yı 2-0 mağlup etti.

Belçika İngiliz hakemin yönettiği 2 maçta 2 galibiyet sahadan ayrılırken 1 de kırmızı kart gördü. İngiliz hakem İtalya’nın ilk kez bir maçını yönetecek.     
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor