Belçika - İsveç maçı yarıda kaldı

Brüksel'deki silahlı saldırı sonrası Belçika - İsveç maçı yarıda kaldı.

Belçika - İsveç maçı yarıda kaldı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen silahlı saldırının etkisi, futbola da sıçradı. Belçika ile İsveç'in karşılaşacağı maç için ülkede bulunan İsveçli iki kişi hayatını kaybetmişti. Bu durumu devre arasında öğrenen İsveçli futbolcular, ikinci yarıya çıkmak istemedi.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de yaşanan silahlı saldırının etkileri devam ediyor. EURO 2024 Elemeleri F Grubu 7. maçında Belçika ile İsveç karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, devre arasının ardından maç askıya alındı.

Yemek Kartlarının sağladığı KDV indirimi ile en çok patronlar mutlu.Ticket Restaurant Yemek KartıKayıt Ol

Uzun namlulu silah kullanan bir saldırgan, Belçika - İsveç maçını izlemek üzere Brüksel'de bulunan İsveçli iki kişiyi öldürdü.

DEVRE ARASINDA ÖĞRENDİLER

İsveç Milli Takımı'nın oyuncuları, yerel saatle 19.15 civarı düzenlenen saldırıyı devre arasında öğrendi.

İKİNCİ YARIYA ÇIKMADILAR

İsveçli futbolcular, hayatını kaybeden kişilerin vatandaşları olduğunu öğrenince ikinci yarıya çıkmama kararı aldı.

MAÇ ASKIYA ALINDI

Belçika Milli Takımı'nın da desteklediği karar sonrasında maç, hakemler tarafından askıya alındı. Belçika - İsveç maçının ileri bir tarihte oynanması planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor