Bekle bizi Beko Basketbol Ligi

Erkekler İkinci Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Beykoz'u 71-70 yenen ve seriyi 2-1 önde tamamlayarak Final Grubu'na yükselmeyi başaran Trabzonspor'da gözler final grubu maçlarına çevrildi. Kulüp amatör branşlar sorumlusu Celil Hekimoğlu, Beykoz'u

Bekle bizi Beko Basketbol Ligi

Erkekler İkinci Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Beykoz'u 71-70 yenen ve seriyi 2-1 önde tamamlayarak Final Grubu'na yükselmeyi başaran Trabzonspor'da gözler final grubu maçlarına çevrildi.

Kulüp amatör branşlar sorumlusu Celil Hekimoğlu, Beykoz'u eleyerek final grubuna yükseldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, ''Bir yıla yakındır basketbolda uğraş veriyoruz. Bunun meyvelerini almaya başladık'' dedi.

Beykoz'u elemekle her şeyin bitmediğini ifade eden Hekimoğlu, ''Önemli olan final maçları. Orada çok güçlü takımlar ile oynayacağız. Rakiplerimiz, daha önce birinci lig deneyimleri olan tecrübeli takımlar. Önemli olan bu maçlarda başarılı olarak Beko Basketbol Ligi'ne yükselebilmek'' diye konuştu.

Hekimoğlu, salonlara bordo-mavi renklerin çok yakıştığını kaydederek, bu renklerin Beko Basketbol Ligi'nde yer almasını istediklerini sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor