"Bekle beni Trabzon"

Trabzonspor'un 'gençlik ateşi' stratejisi paralelinde geçen sezon gündeme gelen Brüls, deneyim kazanması için Hollanda 2. Lig takımı Maastricht'e verilmiş, hakları ise Bordo-Mavililer'de kalmıştı. Orada harikalar yaratan 20 yaşındaki orta saha, Türkiye'ye

"Bekle beni Trabzon"

Trabzonspor'un 'gençlik ateşi' stratejisi paralelinde geçen sezon gündeme gelen Brüls, deneyim kazanması için Hollanda 2. Lig takımı Maastricht'e verilmiş, hakları ise Bordo-Mavililer'de kalmıştı. Orada harikalar yaratan 20 yaşındaki orta saha, Türkiye'ye geldi ama kamp için Antalya'ya.

Brüls, “Trabzon'dan sonra Türkiye'ye ilgim arttı. Colman ve Song'u tanıyorum. İnternetten ligi ve takımları izliyorum. Kulübün sitesinde benim için yazılan haberlere çok seviniyorum. Türkiye'ye gelmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı. Maastricht'in hocası Fuat Çapa ve öğrencisi Bülent Akın'ın da söyleyecekleri vardı. Bülent Akın, “Çok yetenekli. Ancak seneye gelirse daha fazla deneyim kazanmış olur” derken, Çapa ise şu bilgileri verdi: Stili Lincoln'e benziyor. 2 ayağını da kullanması büyük avantaj. Şimdi baskı ve rekabet ağır gelebilir ama gelecek sezon Trabzonspor önemli bir genç yıldız kazanacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor