Bekiroğlu'ndan Bili'ye ziyaret

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Fransa’nın Trabzonsporluluğuyla bilinen Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili’yi makamında ziyaret etti.Bekiroğlu ziyaret sırasında Bili’ye forma hediye etti. Fransız Büyükelçisi, Bekiroğlu’na ziyaretten duydu

Bekiroğlu'ndan Bili'ye ziyaret

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Fransa’nın Trabzonsporluluğuyla bilinen Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili’yi makamında ziyaret etti.

Bekiroğlu ziyaret sırasında Bili’ye forma hediye etti. Fransız Büyükelçisi, Bekiroğlu’na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,  Trabzonspor isminin kendisi açısından büyük anlam ifade ettiğini de tekrarladı.

Trabzonspor’la daha önce 1993-1996 yılları arasında Türkiye’de görev yaptığı sırada tanıştığını kaydeden Bili, bu yılın ilk yarısında dilini geliştirmek için geldiği Trabzon’da kulübe olan sevgiyi çok daha iyi gözleme fırsatı bulduğunu kaydetti.

Bili ayrıca Türk dostları nedeniyle çocuklarının isimlerini de Volkan ve Tayfun koyduğunu dile getirdi.

Trabzonspor Yöneticisi Tuncay Bekiroğlu da Bili’ye gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler