Beinsports – TFF krizinin aslı ne?

Beinsports ile TFF arasındaki krizin nedeni belli oldu.

Beinsports – TFF krizinin aslı ne?

Beinsports’un Türkiye’den çekileceği iddiaları sonrası bir çok açıklama yapılsa da dedikoduların ana sebebinin ne olduğu açıklanmamıştı.

Haber61’in konuyla ilgili edindiği bilgilere göre; Yaşanan krizin sebebi Bein Sports’un dolar kurunun sabitlnmesini istemesi oldu.

Yıldırım Demirören başkanlığı döneminde yayıncı kuruluşun yetkilileri , kulüplere yapılan yayın geliri ödemelerinde dolar kurunun sabitlenmesi konusunda TFF’ye bir başvuru gerçekleştirdi.

TFF yönetiminin değişmesi sonrasında yeni başkan Nihat Özdemir masasında ilk olarak bu başvuruyla karşılaştı.  Konu hakkında iki taraf arasında görüşmeler başlarken konu basına sızınca Bein Sports’un Türkiye’den çekileceği iddiaları ortaya atılmaya başladı.

Dedikodular üzerine iki tarafın karşılıklı resmi açıklamalar yapmasının ardından yeni bir toplantı yapılmasına karar verildiği öğrenildi. TFF ve Bein Sports yönetiminin konuyla ilgili kısa süre sonra Riva’da bir araya gelerek toplantı yapacağı ve yayıncı kuruluşun isteğinin masaya yatırılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor